Click in shop - Αγοράστε εντός των καταστημάτων μας. Κλείστε το ραντεβού σας, σήμερα.

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα casualshoes.gr ​πραγματεύεται τα προϊόντα της μεσω διαδικτύου .Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αναζήτηση προϊόντων ή σε οποιαδήποτε αγορά απο το κατάστημα μας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης-προϋποθέσεις και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε.

 

1.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η casualshoes.gr μπορεί να τροποποιήσει ή να αλλάξει εξ ολοκλήρου τις πληροφορίες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν και είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας. Οι νέοι όροι χρήσης ισχύουν από την στιγμή που αναρτώνται στην επίσημη σελίδα της casualshoes.gr

 

2.ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η CASUALSHOES.GR δεσμεύεται για την άριστη κατάσταση των προϊόντων που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

3.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η CASUALSHOES.GR εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

4.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα, πληρώνετε απευθείας τον διανομέα της εταιρίας ταχυμεταφορών (SPEEDEX COURIER), με την παράδοση των προϊόντων σας .Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν.

2. Πληρωμή με PayPal

 

Το PayPal είναι μία επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του οποίου επιτρέπονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά και οι μεταφορές χρημάτων γίνονται μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως μια ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους, όπως οι επιταγές και οι εντολές πληρωμών.

*Για αγορές μέσω Paypal παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:213 0414197 

3. Πληρωμή με Visa

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελιά σας και με τραπεζική κατάθεση σε ένα κατάστημα Alpha Bank, επίσης μπορείτε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό σας στο λογαριασμό της εταιρείας μέσω ibanking

a. Λογαριασμός: 166002789001527

b. IBAN: GR4401401660166002789001527

 

5. Αγορές από τα καταστήματά μας

 

1) Λαρίσης 14, Αμπελόκηποι Αθηνών (Σταθμός μετρό Πανόρμου)

2) Σαρανταπόρου 43, Περιστέρι (Σταθμός μετρό Περιστέρι)

3) Ιπποκράτους 1Α, Αθήνα (Σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο)

 

5. EΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Η επιστροφή γίνεται για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν σας, οπότε και έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε πίσω εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Για αγορές άνω των 30€ η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και δεν χρεώνεστε μεταφορικά έξοδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται η casualshoes.gr .  Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε η casualshoes.gr  δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο 213 0414197  και η αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@casualshoes.gr . Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρείας. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον η εταιρία έχει παραλάβει τα προϊόντα τα οποία έχει στείλει στον εκάστοτε πελάτη, αφαιρώντας πάντα τα έξοδα της πρώτης αποστολής (3,50€) και της επιστροφής (3,50€), ή αφαιρώντας τα έξοδα της πρώτης αποστολής (3,50) εφόσον ο πελάτης έχει επιστρέψει το προϊόν με δικιά του χρέωση.

 

6.ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια αλλαγή, η εκ νέου αποστολή είναι και δωρεάν για αγορές άνω των 30€.

Σε περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερη αλλαγή η χρέωση είναι εξ ολοκλήρου του πελάτη.

Για την Κύπρο η πρώτη αλλαγή κοστίζει 7€, η οποία χρεώνεται στην παραγγελία αντικατάστασης. Σε περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερη αλλαγή η χρέωση είναι εξ ολοκλήρου του πελάτη.

 

7.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η  casualshoes.gr με σεβασμό στον καταναλωτή εγγυάται για την φερεγγυότητα και το δικαίωμα προσωπiκού απορρήτου των στοιχείων του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία τα οποία ζητούνται από την casualshoes.gr αφορούν την διεκπεραίωση μιας  παραγγελίας και την επικοινωνία με τον πελάτη για διευκρινήσεις των παραγγελιών και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ενημέρωση του πελάτη για τις  νέες προσφορές και bonus από τις συναλλαγές του με την εταιρία casualshoes.gr. Σε καμοία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος τρίτων.

 

8. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του casualshoes.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης ημεδαπής και διεθνούς νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ενδεικτικώς αναφέρονται τα κείμενα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, η μορφή (lay - out) του casualshoes.gr, τα προγράμματα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, κλπ. Δεν αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας πνευματικά δικαιώματα τρίτων όπως π.χ. συνεργατών, συνεργαζόμενων φορέων κ.λπ.. Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας. Η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια, είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο casualshoes.gr καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών - καταναλωτών - μελών του «casualshoes.gr», οι οποίοι και αποδέχονται ανεπιφύλακτα την ανωτέρω δυνατότητα της εταιρείας.

 

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (κρυπτογράφηση στοιχείων, κ.λπ.) για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών.Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών σας δεδομένων - στοιχείων από και προς το casualshoes.gr, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in), στη φόρμα παραγγελίας, κατά τη μεταφορά των δεδομένων από και προς την εταιρεία, κλπ. 
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς  και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητάς και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους ως άνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας ει δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία των κωδικών σας.

 

10. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Στο casualshoes.gr βασική και κεντρική προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των πελατών–μελών μας.
Γι’ αυτό το λόγο εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες εγγραφής-χρήσης του site, ενώ καθημερινά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ελέγχει με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων εργαλείων την ασφάλειά τους.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

213 0414197